Microsoft lanceert Outlook.com, de nieuwe mail service met Skype integratie

Written by Jochem on. Posted in Internet, Software

Microsoft is gisteren gestart met een nieuwe e-mailservice, niet een vernieuwde versie van Hotmail, maar een geheel nieuwe, ingebouwde van-de-grond-af-aan service. Het heet Outlook.com, en in ieder geval voor nu zal het afzonderlijk bestaan naast Hotmail, Microsoft probeert hierdoor afstand te nemen van de slechte reputatie van Hotmail. De e-mail functies zijn in principe hetzelfde van deze twee diensten, maar vanuit een visueel oogpunt biedt het wel veranderingen. Outlook.com is alles wat Hotmail niet is, zo heeft Hotmail irritante banners en video-advertenties die erg afleiden, op Outlook.com zijn deze discreet.

Helaas zult u dus nog wel advertenties aantreffen maar deze diesnt bied wel meer. In plaats van die griezelige gepersonaliseerde advertenties  ziet u nu ook integratie met Twitter en Facebook. U kunt retweeten en dergelijken maar ook reacties plaatsen. Skype integratie komt er ook eindelijk aan maar is nu nog niet te gebruiken.

Outlook.com is open voor het publiek sinds gisteren. U kunt een nieuw account openen met een @outlook.com adres of uzelf aanmelden met een bestaande hotmail adres. Alhoewel deze dienst nog steeds in de preview fase zit kan iedereen zich al aanmelden. De opslag is “virtueel” onbeperkt maar Microsoft wil niet beloven dat potentiële spammers een account krijgen met onbeperkt datalimiet. Iedereen die een Microsoft account voor de eerste keer opent krijgt hierbij ook de gebruikelijke  gratis 7 GB aan SkyDrive opslag.

Incoming search terms:

  • mail openen via skype
  • hotmail openen in skype

Tags: , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

Built with HTML5 and CSS3 I Copyright © 2012